Home » Uncategorized » Page 4

Bussiness shaklee ubah hidup saya

jika dulu masuk pertengahan bulan, dalam baki dalam bank Rm10.00…cukup2 makan.. sekarang hidup saya berubah 360 darjah, setiap 14hb bonus shaklee masuk, dapatlah cover gaji yang dah bayar itu ini… dahla 100% online, tak payah modal besar pun, coaching pun free je..Alhdllah..mujur ada team yang support.. ingin tambah pendapatan? msg saja; 013 6240955 jangan malu…

Read More

Bussines shaklee ubah hidup saya

jika dulu masuk pertengahan bulan, dalam baki dalam bank Rm10.00…cukup2 makan.. sekarang hidup saya berubah 360 darjah, setiap 14hb bonus shaklee masuk, dapatlah cover gaji yang dah bayar itu ini… dahla 100% online, tak payah modal besar pun, coaching pun free je..Alhdllah..mujur ada team yang support.. ingin tambah pendapatan? msg saja; 013 6240955jangan malu jangan…

Read More

Penjagaan Luka lepas bersalin

Episotomi dan caesarean merupakan 2 jenis luka bersalin yang biasa didengar. Untuk mendapatkan penjelasan lanjut tentang penjagaannya, Dr. Khairiah bt Seman, Pakar Perunding O&G dari Pusat Bersalin Barakah, Bandar Puteri Klang ada maklumat lanjut. Menurut beliau, secara umumnya, episotomi adalah luka yang dikaitkan dengan bersalin secara normal. Walaupun begitu, tidak semua kelahiran normal akan dilakukan…

Read More

URI DI BAWAH..BAHAYA KE?

Apakah yang dimaksudkan dengan uri di bawah rahim? —————————————————————- Uri di kawasan bawah rahim, menutup ruang laluan bayi (pintu rahim) semasa kelahiran. Ini seterusnya akan memberikan komplikasi semasa proses bersalin. ‪#‎Rajah‬ perbandingan kedudukan uri yang normal dan uri di bawah (placenta previa) Adakah masalah uri di bawah rahim sesuatu yang normal? ————————————————————————- Masalah uri di…

Read More

TERGEMPAR….inilah kesan epal yang direndam Vitalea

Kecoh… kecoh..soseh..soseh…sekejap apabila Vita-lea Shaklee iaitu sejenis multivitamin popular Shaklee dikatakan boleh merosakkan buah pinggang. Sebuah syarikat U telah menjalankan ujikaji kesan beberapa produk kesihatan termasuklah Vitalea Shaklee terhadap buah epal.      Selepas melakukan rendaman beberapa ketika , didapati epal didalam bekas Vitalea bertukar menjadi hitam! Jadi betulkah Vita-lea Shaklee ini benar benar merosakkan…

Read More

shaklee promo Oktober 2015

Asslahmualaikum u all… Tanpa lengah masa nak bagitahu promo oktober ni…  PROMO 1- OMEGA GUARD klik khasiat omega di sini  ..  PROMO 2- GLAbaca khasiat disini Selalu orang panggil GLA ni vitamin untuk wanita, tapi sebenarnya bukan untuk wanita je tau, untuk lelaki pun boleh tau. ade orang ambik untuk masalah period, masalah cyst, ketidaksuburan,…

Read More

Kenangan National Celebration 2015

Asslamualaikum… syukur Alhamdulillah, syukur Allah temukan dengan grup bisnes yang sama bi’ah, sama fikrah, seronok nak bersembang dalam grup.. bertemunya kami kerana Allah.. Jun lepas berkesempatan pergi mines unutk NC ni, dengan tiker harga RM30, dapat gift lebih daripada harga RM30, saya suke..saya suke.. Antara isi dalam beg cumil ni, -ade vaucer RM50 – ade…

Read More

cara mudah hilangkan kutu dengan basic H

  Eeeee, tengok pun meremang bulu tengkuk, kalau duk merayap-merayap dekat kepala, aduh gatalnya… Saiz kutu baru menetas dan saiz kutu dewasa Saiz kutu yang baru menetas adalah lebih kurang 1mm (lebih kurang saiz kepala jarum peniti), dan kutu penuh dewasa berukuran sekitar 3mm (kecil sedikit daripada saiz kepala mancis). Kutu kepala mengambil masa antara…

Read More

VIVIX? apa yang special sangat?

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE : a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.* antioksida yang sangat baik – awet muda b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat…

Read More