Home ยป CARA MUDAH RENEWEL DENGAN SHAKLEE

CARA MUDAH RENEWEL DENGAN SHAKLEE

Hampir 9 tahun upa dalam shaklee ini, tidak pernah sekali pun upa renew ahli shaklee tanpa keluarkan satu sen pun.
macam tak logik kan, itulah hakikatnya.

upa seorang pengguna tegar shaklee, tiap bulan ada sahaja vitamin yang habis, jadi tak sebulan, dalam 2 3 bulan mesti akan beli vitamin, jadi andai kata membership upa exp, shaklee akan auto renew dengan pembelian tersebut.

Best ke best?

KEAHLIAN SHAKLEE KENE RENEW KE?

YA, untuk mengelakkan ahlinya tidak aktif dan untuk shaklee update segala info berkenaan keahlian. namun, anda perlu aktivekan hanya setahun sekali sahaja dengan pembelian apa sahaja jenis produk, walaupun dengan herbabland (RM30) pun auto renew.

ni contohnya:

AHLI SAYA SUDAH EXPIRED, APA SAYA PERLU LAKUKAN?

1- 3 bulan sebelum tarikh harijadi anda, shaklee akan remind untuk renew keahlian anda, masa anda log in akan keluar pop up di web mengatakan anda perlu renew.

2-Contoh birtday anda 1 jun, jadi shaklee akan remind bermula bulan may lagi. apa-apa belian bermula daripada may sampai jun, walaupun sekali, tetap auti renew.

3- Sekiranya tarikh hari jadi anda sudah berlalu anda tidak renew juga, status kita dalam geneology bertukar kepada EXP berwarna merah, namun shaklee beri peluang masih boleh renew lagi dalam masa 3 bulan lagi.

4- Jika tidak renew juga, shaklee akan buang nama anda dalam sistem dan anda perlu register baru dengan bayaran Rm35 atau free membership dengan 100uv.

BAGAIMANA CARA RENEW AHLI SHAKLEE ?

RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE

1- Log in web shaklee seperti biasa klik di sini
masukkan no id dan password anda

2. tekan shop dan pilih produk yang anda hendak beli.

3. add to cart atau jika nak tambah produk lain, alang-alang dah membeli kan, boleh contineu shopping dan explore page lain untuk tengok setiap produk.

4. Jika id anda expired, shaklee akan keluarkan auto renewel macamni.

5. klik / yang bawah tu, tengok harga dia, tiada sebarang charge.

6.contoh upa beli set rahmah ni, dan keluar auto renew, sudah comfrm nak beli set tersebut, terus je bayar seperti biasa.

mudah kan?

CARA DAFTAR AHLI BARU

Jika anda belum lagi ahli shaklee, anda boleh daftar ahli dengan upa di sini

nak dapatkan keahlian percuma dan consult yang bagus, boleh whatapp upa di link ini

Insyallah berdasarkan pengalaman yang ada upa akan bantu kalian dapatkan konsult secara percuma dan peluang untuk tambah income setiap bulan.

Nak tahu peluang dalam bisnes shaklee boleh baca pos ini

Jangan malu jangan segan, nak tanya pun tidak apa, tiada apa-apa bayaran dikenakan daripada upa, orang jawa kata “free of charge”

with love
ulfa binti Mohd lamappanganro
senior Coodinator shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *