Home » JUG AIR TADAH TERUS MINUM…MURAH JIMAT BEST..

JUG AIR TADAH TERUS MINUM…MURAH JIMAT BEST..


Sedikit fakta mengenai Get Clean Water Pitcher Shaklee.
Perbezaan Water Pitcher dengan Jenama lain.
 

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Kelebihan dan Keistimewaan Get Clean Water Pitcher
 

¤ Menandingi jenama terkemuka yang lain

¤ Dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!

¤ Dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

¤ Dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan – dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

¤ Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

¤ Hanya beberapa sen bagi seliter air

¤ Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak

¤ Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik

¤ Ringan dan mudah dibawa

¤ Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

¤ Diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


 • Hanya beberapa sen bagi se-liter air
 • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
 • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
 • Menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa dan setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak and environmental friendly


 • Cuba lihat perbezaan air yang ditapis dan selepas ditapis.Sangat berbezakan.

                                              

  PILIHAN BIJAK:
  Menjimatkan Kos – Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

  MESRA ALAM:
  Memelihara alam sekitar ‘ Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

  Ramai yang sudah menggunakan Water Pitcher ni kerana ianya sangat jimat dan kualiti yang hebat.Antara testimoni pengguna Water Pitcher :

                                               
   apa yang ada dalam satu set?

  – Ada filter 3 packs
  -Housing kit (1 unit)
  – Pitcher(1 unit)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *