Home ยป Mencari pendapatan sampingan dari rumah??? Akhirnya Bonus aku cecah 4 angka

Mencari pendapatan sampingan dari rumah??? Akhirnya Bonus aku cecah 4 angka

Alhamdulillah segala puji bagi Allah, berkat kesabaran dan tunjuk ajar dari kawan-kawan dan special group,kini bonus bulanan saya maintain 4 angka..

Bermula dengan set mengandung, berpantang dan kini set menyusu saya mula jatuh cinta dengan shaklee, daripada itu saya mulakan bisnes kecil-kecilan, apabila nampak peluang sangat besar dalam shaklee, saya mula bisness secara serius.

Bermodalkan RM75 untuk keahlian seumur hidup, saya mengorak langkah untuk meyingkap peluang-peluang dalam shaklee, tipu kalau saya kata bermodal dengan RM75 dan pulangan serta merta 10k atau  100k..

Bonus pertama saya hanya 2 angka, saya pernah cerita pasal bonus pertama saya di sini, bisnes ini banyak mengajar erti kesabaran.. Alhamdulillah.. bermula bulan November 2014 aku telah digelar Supervisor dan bonus saya ialah 4 angka, syukur..syukur , kini saya sedang mengejar Car bonus yang shaklee tawarkan, iaitu kereta pilihan kita sendiri, dan shaklee akan bayar kan setiap bulan..

kini dapat merasa bonus ketika naik kepada supervisor RM2,190.88
 
kini saya telah mengajar ramai lagi wanita-wanita yang bekerja dan suri rumah untuk tambah pendapatan
insyaallah tiada yang mustahil, yang penting kesabaran dan kesungguhan, mereka juga telahmenikmati bonus setiap bulan dan bakal menerima 4 angka, tahniah kepada yang lain, Kalsom Ali, Farahin, Azlinda, Hidayah Lutfi, Annisa Sukami, serta rakan seperjuangan saya yang sama-sama mengejar ke 5 angka, insyallah kita usaha sama-sama..
siapa2 yang berminat untuk tambah pendapatan, jangan risau saya akan bantu anda sehingga anda berjaya.
tiada syarat kelulusan akedemik diperlukan, tidak memerlukan degree, tidak memerlukan modal, yang penting kesungguhan yang membara yang saya inginkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *