Home » APAKAH KHASIAT ESP SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU.

APAKAH KHASIAT ESP SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU.

7 KEBAIKAN DAN KHASIAT ESP SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU. 
 
1- Rahsia awet muda
2- memepertingkatkan fungsi hormon wanita
3- Rahsia kulit cantik dan anjal
4-Memulihkan fungsi prostat lelaki
5- Memulih Dan Memberi Tenaga Segera Untuk Individu Aktif
6-Jawapan Kepada Masalah Pigmentasi
7. Meningkatkan Keupayaan Memori
dan banyak lagi la.
 • Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah untuk mengekalkan kulit muda dan otot yg memastikan kita sentiasa bertenaga.
 • Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu  mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
 • Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki – genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia akan memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.
 • Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.
 •  
 • Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.
 • Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.
 • Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.
 •  
  Kesimpulannya, ESP Shaklee mempunyai 1,001 manfaat dan setiap individu dalam keluarga anda berpeluang untuk berkongsi dan mengambil ESP Shaklee bagi pelbagai tujuan.
  Kajian 3 Tahun Tentang ESP Shaklee, Hasilnya Memang Mengejutkan!
  info lanjut berkennaan ESP:
  Hubungi :0136240955 discount menanti anda.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *